دوره و شماره: دوره 15، شماره 1، خرداد 1404، صفحه 1-205 
نقش بازار آب در ارتقاء ارزش اقتصادی منابع آب کشاورزی

صفحه 55-73

محمدنوید فدایی فرد؛ کیومرث ابراهیمی؛ مهدی بهزادپور


تأثیر عصاره جلبک دریایی قهوه‌ای بر کاهش اثرات تنش آبی در فلفل دلمه‌ای

صفحه 147-164

صادق عسکری دهنو؛ فرزاد حسن پور؛ حلیمه پیری؛ عیسی خمری


حذف آلودگی‌ رنگی از محلول‌های آبی توسط جاذب‌های زیست‌سازگار با رویکرد مدیریت پایدار منابع آب

صفحه 165-180

هانیه میربلوکی؛ شهریار مهدوی؛ عیسی سلگی؛ بابک رازدار؛ محبوبه ضرابی؛ داود اخضری


ارزیابی یادگیری ماشین و سنجش از دور در تخمین تبخیر و تعرق مرجع

صفحه 180-205

جوانشیر عزیزی مبصر؛ علی رسول‌زاده؛ امین اکبری مجد