1. قهفرخی ا.، پوستینی ک.، توکل افشاری ر.، احمدی ع. و علیزاده ه (1389) بررسی فیزیولوژیک دفع سدیم در بافتهای مختلف ارقام حساس و متحمل به شوری گندم( Triticum aestivum L.) . علوم گیاهان زراعی ایران. 41(1): 79-92.
2. زمانی ص. ع.، نظامی م. ط.، حبیبی د. و بایبوردی ا (1388) بررسی عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کلزای پاییزه در شرایط تنش شوری. تنشهای محیطی درعلوم گیاهی. 1(1): 69-83.
3. صارمی م.، فرهادی ب.، ملکی ع. و فراستی م (1394) تعیین ضرایب گیاهی و نیاز آبی عدس به روش بیلان آبی (مطالعه موردی: خرم آباد). پژوهشهای حبوبات ایران. 6(2): 87-98.
4. عابدیکوپایی ج.، اسلامیان س س. و زارعیان م ج (1390) اندازهگیری و مدلسازی نیاز آبی و ضریب گیاهی خیار، گوجه فرنگی و فلفل با استفاده از میکرولایسیمتر در گلخانه. علوم و فنون کشتهای گلخانهای .7: 51-64.
5. عظیمیگندمانی م.، فرجی ه.، دهداری م.، موحدیدهنوی و م. و علینقیزاده م (1387) ارزیابی تاثیر تنش شوری بر تجمع املاح و عملکرد کمی وکیفی ارقام بهاره کلزا .تنشهای محیطی درعلوم کشاورزی. 1: 27-37.
6. قلیزاده ا (1392) ارزیابی برخی از ارقام تجاری گندم نان ایران از نظر واکنش به تنش شوری. دانشگاه تربیت مدرس. تهران. پایان نامه کارشناسی ارشد.
7. کهریزی د. و رستمی ح (1392) اولین گزارش اصلاح ژنتیکی زیست فناورانه گیاه کاملینا (Camelina sativa) و کشت آن در شرایط دیم. هشتمین کنگره بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران، تهران، دانشگاه شهید بهشتی.
8. میبدیس ع م. وقرهیاضی ب (1381) جنبههای فیزیولوژیکی وبهنژادی تنش شوری در گیاهان زراعی. انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان. 274 صفحه.
9. نجفی ح. و میرمعصومی م. (1387) بررسی عکس العملهای فیزیولوژیکی سویا درشرایط تنش شوری. علوم وصنایع کشاورزی. 1: 34-39.
10.Ashraf M (2001) Relationships between growth and gas exchange characteristics in some salt tolerant amphidiploids Brassica species in relation to their diploidparents. Environmental and Experimental Botany.45:155-163.
11.Cramer G, Alberico G and Schmidt C (1994) Salt tolerance is not associated with the sodium accumulation of two maize hybrids. Functional Plant Biology. 21: 675-692.
12.French A N, Hunsaker D, Thorp K and Clarke T (2009) Evapotranspiration over a camelina crop at Maricopa, Arizona. Industrial crops and products. 29(2): 289-300.
13.Ghassemi F, Jakeman A J and Nix H A (1995) Salinization of land and water resources: human causes, extent, management and case studies. University of New South Wales Press, Wallingford, 526 p.
14.Hillel D (2000) Salinity management for sustainable irrigation: integrating science, environment and economics. The World Bank, Washington DC, 102p.
15.Hunsaker D J, French A N and Thorp K R (2013) Camelina water use and seed yield response to irrigation scheduling in an arid environment. Irrigation Science. 31:911–929.
16.Janzen Hand Chang C (1987) Cation nutrition of barley as influenced by soil solution composition in a saline soil. Soil Science. 67: 619-629.
17.Katerji N, van Hoorn J W, Hamdy A and Mastrorilli M (2003) Salinity effect on crop development and yield, analysis of salt tolerance according to several classification methods. Agricultural Water Management. 62:37–66.
18.Kaya C, Higgs D and Kirnak H (2001) The effects of high salinity (NaCl) and supplementary phosphorus andpotassium on physiology and nutrition development of spinach. Plant Physiology. 27: 47-59.
19.Khalid H, Kumari M, Grover A and Nasim M (2015) Salinity stress to lerance of camelina investigated in vitro. Scientia agriculturae bohemica. 46(4): 137–144.
20.Mass E V and Hoffman G J (1977) Crop salt tolerance: Current assessment. Irrigation and Drainage Engineering. 103:115–134.
21.Najafi F, Khavari-Nejad R A and Siah Ali M (2010) The effects of salt stress on physiological parameters in summer savory (Satureja hortensis L.) plant. Stress Physiology and Biochemistry. 6(1): 14-21.
22.Pazira E (1999) Land Reclamation Research on Soil Physico – Chemical Improvement by Salt Leaching in South – Western Part of Iran. Innovation of Agricultural EngineeringTechnologies for The 21st Century, P.R. China.
23.Russo R and Reggiani R (2015) Salt Sensitivity in Camelina sativa Seedlings and Polyamine Content. Plant and Soil Science. 8(3): 1-7.
24.Sakr M T, EL-Emery M E, Fouda R A and Mowufy M H (2007) Role of same antioxidants in alleviatiny soil salinity stress. Agricultural Science.32: 9751-9763.
25.Shabani A, Sepaskhah R and Kamgar Haghighi A A (2013) Responses of agronomic components of rapeseed (Brassica napus L.) as influenced by deficit irrigation, water salinity and planting method. Plant Production. 7(2): 313-340
26.Shannon M C and Grieve C M (1999) Tolerance of vegetable crops. Salinity Scientiahort. 78:5-8.
27.Weimberg R (2006) Solute adjustments in leaves of two species of wheat at two different stages of growth in response to salinity. Physiologia Plantarum. 70: 381-388.
28.Zhang X, Qin W, Chen S, Shao L and Suna H (2017) Responses of yield and WUE of winter wheat to water stress during the past three decades A case study in the North China Plain. Agricultural Water Management. 179:47-54.
29.Zlatev Z S and Yordanov I T (2004) Effect of soil drought on photosynthesis and chlorophyll fluorescence in bean plants. Plant physiology.30 (3-4):3-18.