1. اردکانی، م.، عباس زاده، ب، شریفی عاشورآبادی، ا.، لباسچی، م.ح. و پاکنژاد،ف. (1386). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 23(2): 251-261.
2. اکبری نودهی، د.، خادمی شورمستی، ح.، چراتی آرائی، ع.، شیردل شهمیری، ف.، رضایی سوخت آبندانی، ر. و فهیمی بورخیلی، ن. (1393). تأثیر کمآبیاری و سطوح مختلف کود نیتروژن بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی گیاه بادرنجبویه. بهزراعی کشاورزی. 16(1): 11-21.
3. بابایی، ک.، امینی دهقی، م،. مدرس ثانوی، ع.م. و جباری، ر. (1389). اثر تنش خشکی بر صفات مورفولوژیک، میزان پرولین و درصد تیمول در آویشن (.Thymus vulgaris L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 26(2): 239-251.
4. جلالی، و.ر.، همایی، م. و میرنیا، س.خ. (a1386). مدل سازی واکنش کلزا به شوری طی دوره رشد رویشی. تحقیقات مهندسی کشاورزی. 8(4):95-112.
5. جلالی، و.ر.، همایی، م. و میرنیا، س.خ. (b1386). تأثیر سطوح مختلف شوری محیط رشد بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا (Brassica napus L..). پژوهشهای خاک (علوم خاک و آب). 21(2): 209-217.
6. جلالی، و.ر. همایی، م. و میرنیا، س.خ. (1387). مدل سازی واکنش کلزا به شوری طی دورههای رشد زایشی. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. 12(44): 111-121.
7. خیری، ع.، توری، ه. و مرتضوی، ن. (1396). تأثیر تنش خشکی و جاسمونیک اسید روی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 33(2): 268-280.
8. درویشی، ش. (1374). استخراج اسانس نعناع تبریز و مقایسه آن با ترکیبات شیمیایی اسپیرمینت و پپرمینت. دانشگاه علوم پزشکی تبریز. تبریز. پایان نامه دکترای.
9. رستمی، ق.، مقدم، م.، پیربلوطی، ع. و تهرانیفر، ع. (1397). اثر محلولپاشی آهن و روی به فرمهای سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تنش شوری. تنشهای محیطی در علوم زراعی 11(3): 707-720.
10. شهریاری، س.، عزیزی م.، آرویی، ح. و انصاری، ح. (1392). اثر رژیمهای مختلف آبیاری و انواع خاکپوش بر خصوصیات رویشی و میزان اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 29(3): 568-582.
11. صداقت، م.ح. و توکلی صابری، م.ح. (1384). گیاهان دارویی. انتشارات روزبهان، تهران. 264 صفحه.
12. صفری محمدیه، ز.، مقدم، م.، عابدی، ب. و سمیعی، ل. (1394). اثر سمیت یونی کلرید سدیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه نعناع سبز (Mentha spicata L.). پژوهش های تولید گیاهی. 22(4): 17-34.
13. طبائی عقدائی، س ر.، رضایی، م ب. و نجفی آشتیانی، ا. (1382). بررسی تنوع در ژنوتیپهای سه گونه نعناع (Mentha piperita L.، M. aquatica L. و M. spicata L.) در واکنش به شوری. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 19(4): 349-366.
14. غلامیان، س.م.، قمرنیا، ه. و کهریزی، د. (1396). بررسی عملکرد کاملینا تحت رژیمهای مختلف شوری آب در شرایط گلخانه. مدیریت آب و آبیاری 7(2): 333-348.
15. علیزاده، ا. (1384). رابطه آب و خاک و گیاه. چاپ پنجم، انتشارات دانشگاه امام رضا (ع)، مشهد.222 صفحه.
16. علیزاده ا. (1390). اصول هیدرولوژی کاربردی. چاپ سی و دوم، انتشارات آستان قدس رضوی، مشهد. 912 صفحه.
17. فروزنده، م.، سیروس مهر، ع.ر.، قنبری، ا.، اصغری پور، م.ر.، خمری، ع. و زارع، ش. (1389) تأثیر تنش خشکی و کمپوست زباله شهری بر برخی صفات مورفولوژیک نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران، دانشگاه شهید بهشتی، ایران. 2988-2992.
18. قربانی، م.، موحدی، ز.، خیری، ع. و رستمی، م. (1397). تأثیر تنش شوری بر برخی از صفات مورفوفیزیولوژیک و کمیت و کیفیت اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). تنشهای محیطی در علوم زراعی 11(2): 413-420.
19. قمرینا، ه.، بشی پور، م. و قبادی، م.ا. (1391). ارزیابی سطوح مختلف کمآبیکمآبیاری بر عملکرد بذر و کارایی مصرف آب گیاه دارویی گشنیز در اقلیم نیمهخشک. مدیریت آب و آبیاری 2(1): 15-24.
20. قمرینا، ه. و موسی بیگی، ف. (1393). برآورد نیاز آبی، ضرایب گیاهی یک جزیی و دوجزیی نعناع فلفلی (Mentha pipertia L.). آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی). 28(4):670-678.
21. قمرنیا، ه.، خسروی، ح.، جلیلی، ز. و بهرامی نژاد، ص. (1394). بررسی روش های مختلف آبیاری و مدیریت آب بر عملکرد و کارایی مصرف آب سیاهدانه. مدیریت آب و آبیاری 5(1): 55-67.
22. گرگینی شبانکاره، ح.، ساعدی، ف.، صبوری، ف. و اصغری پور، م.ر. (1394). بررسی تأثیر کمآبی بر شاخصهای رشدی، محتوای نسبی آب و درصد اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی. همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، دانشگاه شهید بهشتی، ایران.
23. Alkire, B.H., Simon, J.E., Palevitch, D. & Putievsky, E. (1993). Water management for Midwestern peppermint (Mentha piperita L.) growing in highly organic soel. Indiana, USA. Acta Horticulturae, 344, 544-556.
24. Allen, R.G., Pereira, L.S., Raes, D. & Smith, M. (1998). Crop evapotranspiration guidelines for computing crop water requirements. FAO Irrigation and Drainage Paper, 56, 17-91.
25. Arshi, A., ZainulAbdin, M. & Iqbal, M. (2005). Effect of CaCl2 on growth performance, photosynthetic efficiency and nitrogen assimilation of (Cichorium intybus L.) grown under NaCl stress. Acta Physiologiae Plantarum, 28(2), 137-147.
26. Aziz, E.E., Al-Amier, H. & Craker, L.E. (2013). Influence of Salt Stress on Growth and Essential Oil Production in Peppermint, Pennyroyal, and Apple Mint. Herbs, Spices & Medicinal Plants, 14(1-2), 77-87.
27. Eccles, R. (1994) Menthol cooling compounds. Pharmacy and Pharmacology, 46, 618-30.
28. Fiscus, E.L. & Markhart, A.H. (1979). Relationships between root system water transport properties and plant size in Phaseolus. Plant Physiology, 64, 770-773.
29. Fleming, T. (1998). PDR for herbal medicines.1st Ed. Medical Economics Company, Montvale, 800 p.
30. Foster, S. (1996). Peppermint: (Mentha piperita L.). American Botanical Council-Botantical Series. 306, 3- 8.
31. Inze, D. & Montagu, M.V. (2001). Oxidative Stress in Plants. 1st Ed. CRC Press, Florida, 336p.
32. Hsiao, T.C. (1973). Plant responses to water stress. Annual Review of Plant Physiology, 24, 519-570.
33. Jose, A.I. (2002). Package of Practices Recommendations: Crops. 12th Edition. Kerala Agricultural University, Trichur, Kerala, India, 360 p.
34. Khorasaninejad, S., Mousavi, A., Soltanloo, H., Hemmati, K. & Khalighi, A. (2010). The Effect of Salinity Stress on Growth Parameters, Essential oil Yield and Constituent of Peppermint (Mentha piperita L.). World Applied Sciences Journal, 11 (11), 1403-1407.
35. Polanski, L., Khanifa, L. & Tadeusz, W. (2018). Effect of salinity and drought stresses on growth parameters, essential oil constituents and yield in peppermint. African Agronomy, 6(2), 356-361.
36. Mehrvarz, S., Chaichi, M.R., Hashemi, M. & Parsinejad, M. (2013) Yield and Growth Response of Maize (Zea mays L.S.C. 704) to Surfactant under Deficit Irrigation. International Plant and Animal Sciences, 1(3), 42-48.
37. Roodbari, N., Roodbari, S.H., Ganjali, A., Sabeghi nejad, F. & Ansarifar, M. (2013). The Effect of Salinity Stress on Growth Parameters and Essential oil percentage of Peppermint (Mentha piperita L.). International Advanced Biological and Biomedical Research, 1(9), 1009-1015.
38. Sims, J.R., Solum, D.J., Wichman, D.M., Kushnak, G.D., Welty, L.E., Jackson, G.D., Stallknecht, G.F., Westcott, M.P. & Carlson, G.R. (1993). Canola variety yield trials. Montana agresearch (USA) of yield components for winter oilseed rape (Brassica napus L.). Agronomy and Crop Science, 158, 107-113.
39. Sinaki, J.M., Heravan, E.M., Shirani Rad, A.H., Noormohammadi, G.H. & Zarei, G.H. (2007). The effects of water deficit during growth stages of canola (Brassica napus L.). American-Eurasian Agricultural and Environmental Science, 2(4), 417-422.
40. Soleymani, A. & Shahrajabian, M.H. (2012). Survey changes of seed yield, harvest index and oil yield of two autumn's canola cultivars affected by irrigation disruption. International Agricultural: Research and Review, 2(6), 867-871.