1. جوادی ح (1387) اثر تاریخ کاشت و مقادیر نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد سیاهدانه. مجلۀ پژوهشهای زراعی ایران. 1(6):66-59
2. حیدری م. و جهان تیغی ح (1391) تأثیر تنش خشکی و مقادیر کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه، درصد اسانس و میزان تیموکینون گیاه دارویی سیاهدانه. مجله تنشهای محیطی در علوم زراعی.
3. سلیمانی م ر.، کافی م.، ضیایی س.، شباهنگ ج. و داوری ک (1387) تاثیر کم آبیاری بر خصوصیات کمی و کیفی بذر دو توده بومی گیاه شور زیست کوشیا در شرایط آبیاری با آب شور. مجلۀ علوم کشاورزی و منابع طبیعی. (5):156- 148
4. صفر نژاد ع.، علی صدر س. و حمیدی ح (1386) اثر تنش شوری بر خصوصیات مرفولوژی سیاهدانه. فصلنامۀ علمی– پژوهشی تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران. 1(15):84-75
5. صفی خانی ف.، حیدری شریفآباد ح.، سیادت س ع.، شریفی عاشورآبادی ا.، سید نژاد س م. و عباس زاده ب (1386) تاثیر تنش خشکی بردرصد و عملکرد اسانس و ویژگیهای فیزیولوژیک گیاه دارویی بادرشبو، فصلنامۀ علمی- پژوهشی تحقیقان گیاهان دارویی و معطر ایران. 1(23):99-86
6. مودی ح. و راشد محصل م (1376) اثر تراکم گیاهی و نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد سیاهدانه. چکیده مقالات هفتمین کنگرۀ علوم زراعت و اصلاح نباتات.
7. نوروز پور ق. و رضوانی مقدم پ (1385) اثر عوامل مختلف آبیاری و تراکم بوته بر عملکرد روغن و اسانس سیاهدانه. پژوهش و سازندگی در زراعت و باغبانی. (73)
8. Abaye AO, Brann DE, Alley MM and Griffey CA (1997) Winter durum wheat: do we have all the answers? Publ. 424-802, Virginia Tech. University, Blacksburg, VA.
9. Allen RG, Pereira LS, Raes D and Smith M (1998) Crop evapotranspiration. Guidelines for computing crop water requirements.
10. Bannayan MF, Nadjafi F, Azizi M, Tabrizi L and Rastgoo M (2008) Yieldand seed quality of Plantagoovata and Nigella sativa under differentirrigationtreatments.Ind. Crops Prod. 27:11–16.
11. Bannayan M, Nadjafi F and Tabrizi L (2007) Yield and seed quality of Plantagoovata and Nigella sativa under different irrigation treatments. Industrial crop and products. 83:130-134.
12. Deng XP, Shan L, Inanaga S and Inoue M (2005) Water-saving approaches for improving wheat production. J Sci Food Agric 85:1379–1388.
13. Karen F and Virginie G (2012) Irrigation water requirement and water withdrawal byCountry, 8 p. AQUASTAT FAO information system on water and agriculture http://www.fao.org/nr/water/aquastat/water_use_agr/index3.stm.
13. Koch K (2004) Sucrose metabolism: regulatory mechanisms and pivotal roles in sugar sensing and plant development. Current Opinion in Plant Biology 7: 235–246.
14. Lovelli S, Perniola M, Ferrara A, Tommaso TD, 2007a. Yield response factor to water (ky) and water use efficiency of (Carthamus tinctorius L. and Solanum melongena L.). J Agric Water Manage 92: 73–80.
15. Lovelli S, Perniola M, Ferrara A, Tommaso TD, 2007b. Yield response factor to water (ky) and water use efficiency of Carthamus tinctorius L. and Solanum melongena L. Agric Water Manage 92: 73–80.
16. Ghamarnia H and Jalili Z (2013) Water stress effects on different Black cumin (Nigella sativa L.) components in a semi-arid region. International journal of Agronomy and Plant Production. 4 (3), 545-554.
17. Ghamarnia H and Daichin S (2013) Effect of different water stress regimes on different Coriander (Coriander sativum L.) Parameters in a semi-arid climate. International journal of Agronomy and Plant Production. 4 (4), 822-832.
18. Patra D, Anwar M, Saudan S, Prasad A and Singh DV (1999) Aromatic and medicinal plants for salt and 9 moisture stress conditions. Proceeding of a Symposium Held in Indian: 347-350.
19. Salehisurmaghi MH (2008) Nigella Sativa. In HerbalMedicine and Herbal Therapy, volum 2, Donyay Taghziah press. Tehran Iran: 216 - 219.